Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dziennik budowy - miejscowość Sieradz.
(19.06.2017, 16:17)MarEw napisał(a): Witam, Panie Marcinie do Sieradza mamy jakieś sto km z kawałkiem jak już będzie podłoga to może przyjechałbym z żona obejrzeć domek jeżeli można Smile

Oczywiście zapraszam. Jak się nic nie obsunie to zapraszam po 10 lipca Wink
Odpowiedz
No to bawimy się styropianem. Big Grin  Grubość 18 cm w dwóch warstwach (8+10).

Robota czysta, fajna i przyjemna Wink  Najgorsze docinki na przewody, no ale cóż jak się samemu nie zrobi dokładnie, to żaden fachowiec tego tak nie zrobi. Tongue


Załączone pliki Miniatury
           
Odpowiedz
(23.06.2017, 10:46)Marcin1978 napisał(a): No to bawimy się styropianem. Big Grin  

Jakiego styropianu używasz?
Odpowiedz
(23.06.2017, 11:00)marcinur napisał(a): Jakiego styropianu używasz?

Icopal EPS 100 - 0,37 - coś takiego jak na foto.


Załączone pliki
.jpg   flagowy-styropian-icopal-termo-dach-podloga-eps-100-037_3381591.jpg (Rozmiar: 7.1 KB / Pobrań: 416)
Odpowiedz
SUPER. Sam robisz podłogi? Wklejaj fotki z poszczególnych etapów bo fajnie sie to ogląda, a i unikniesz zbyt dużej liczby gości na budowie. Ja jestem obok (przejeżdżam) raz w tygodniu ale jakoś nie mam czasu zawitać. Zapewne w wakacje się z Wami umówię i zobaczę LIVE w środku. POZDRAWIAM
Odpowiedz
(23.06.2017, 11:32)LiberT napisał(a): SUPER. Sam robisz podłogi? Wklejaj fotki z poszczególnych etapów bo fajnie sie to ogląda, a i unikniesz zbyt dużej liczby gości na budowie. Ja jestem obok (przejeżdżam) raz w tygodniu ale jakoś nie mam czasu zawitać. Zapewne w wakacje się z Wami umówię i zobaczę LIVE w środku. POZDRAWIAM

Podłogówka, wylewki i terakota zlecam reszta sam. W wolnej chwili zapraszam (po wylewkach) i również pozdrawiam.
Odpowiedz
Marcin wszystkie przewody masz puszczone po podłodze?
Odpowiedz
Domyslam sie ze oswietlenie nie bedzie szlo w podlodze?
Odpowiedz
Wszystkie przewody w podłodze (oprócz kotłowni).
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości
  
Menu